mnoho lidí je frustrováno tím, že nemohou odstranit album automatického zálohování z galerie z telefonů Samsung galaxy a tabletů Samsung. V tomto článku získáme několik způsobů, jak tento problém vyřešit a odstranit automatické zálohování Google plus a Picasa pro odstranění fotografií z galerie.

řešení 1

přejděte do Nastavení – >aplikace a přepněte na všechny aplikace a poté přejděte do galerie. Nyní vymažte a odstraňte data pro galerii. Tím se odstraní automatické zálohování z galerie. V případě nejasností si přečtěte náš článek o tom, jak odstranit mezipaměť a data pro všechny nebo některé aplikace v systému Android.

13

řešení 2

profil Google + musí něco udělat s funkcí automatického zálohování zde. Vypněte funkci automatického zálohování v rámci Google+ pro fotografie. Můžete také zakázat a odstranit Google+ nebo jen vypnout synchronizaci zálohování dat a zjistit, zda to funguje.

Řešení 3

většinou vidíte fotografie z automatického zálohování ve vaší galerii. Můžete snadno odstranit automatické zálohování a tyto fotografie přestanou přicházet v galerii. V nastavení telefonu přejděte na Nastavení Google a poté přejděte na Nastavení synchronizace a zrušte zaškrtnutí uvedených možností. Zrušte také zaškrtnutí políčka synchronizace z Picasy. Poté smažte data pro aplikaci Galerie podle metody v řešení Číslo jedna.

account-3

řešení 4

klepněte na galerii a poté stiskněte tlačítko nabídky a poté stiskněte obsah pro zobrazení. Zrušte zaškrtnutí políčka obsah v aplikaci Picasa. Tím se vypne automatické zálohování v tabletu nebo telefonu Samsung. Nyní byste měli jít do počítače a odstranit fotografie z účtu Google+.

řešení 5

Přihlaste svůj účet Google + z počítače. Přejít na fotografie uvidíte alba. Klikněte na šipku na krajní pravé straně. Vyberte své fotografie a klikněte na možnost přesunout do koše. Všechny fotografie budou smazány a v zařízení Android nebude žádná složka automatického zálohování.

nyní vymažte všechna data pro aplikaci Galerie, jak jsem vám řekl v prvním kroku na začátku článku, přechodem na Nastavení – > aplikace – > přechodem na galerii a vymazáním dat.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.