Weebly umožňuje uživatelům vytvářet 10 webů na účet. Někdy budete vytvářet testovací web pro kontrolu funkce nebo aplikace. To je u uživatelů Weebly normální, protože před publikováním neexistuje možnost náhledu stránky. Weebly editor zobrazí živý náhled CSS definovaného v hlavním stylu. Kódy stylů, které vložíte pomocí prvku vložit kód nebo v části záhlaví, však nelze v editoru zobrazit. V takových případech není dobré hrát si na živém webu, takže nejlepší možností je vytvořit testovací Web během několika minut a zkontrolovat tuto funkci.

pokud máte mnoho testovacích míst, rychle dosáhnete limitu 10. Takže byste měli odstranit staré testovací weby, abyste vytvořili nový. Dalším tématem je, že opravdu chcete držet svůj živý web na chvíli a zabránit uživatelům a vyhledávačům v přístupu. Mohlo by to být pro jednoduché přeskupení stránek nebo pro účely řešení problémů. Pouhé skrytí webu před vyhledávači zde nepomůže, protože uživatelé k němu mají přístup pomocí přímých adres URL. V takovém případě Weebly nabízí možnost publikovat celý web dolů.

nakonec možná budete chtít smazat celý účet a zbavit se Weebly.

v tomto článku vysvětlíme všechny způsoby, jak smazat nebo zrušit publikování vašeho webu a účtu Weebly.

úplné odstranění webu Weebly

přihlaste se ke svému účtu Weebly a vyberte web v řídicím panelu. Klikněte na tlačítko se třemi tečkami, jak je znázorněno na obrázku níže, a poté klikněte na možnost“ odstranit web“.

Smazat Web Weebly
Smazat Web Weebly

budete požádáni o potvrzení odstranění webu, jak je uvedeno níže. Kliknutím na tlačítko“ Potvrdit “ odstraníte svůj web.

potvrďte smazání webu
potvrďte smazání webu

odstranění webu může trvat někdy v závislosti na velikosti. Nezapomeňte, že se jedná o trvalý způsob odstranění celého webu jediným kliknutím. A neexistuje žádný způsob, jak získat svůj obsah zpět, pokud jste nesprávně smazali svůj web Weebly.

Un-publishing a Re-publishing Weebly stránky

jak je vysvětleno výše, un-publish je možnost k dispozici pro majitele stránek, aby se veřejně dostupné stránky z režimu online do režimu offline. Možnost un-publikovat je k dispozici v editoru webu Weebly v nabídce“ Nastavení > Obecné“, jak je uvedeno níže:

Un-publish Weebly stránky
Un-publish Weebly stránky

klikněte na tlačítko“ zrušit publikování webu“ a akci potvrďte kliknutím na tlačítko „Ano, zrušit publikování“.

potvrdit Un-publishing Weebly stránky
potvrdit Un-publishing Weebly stránky

přístup na nezveřejněný web zobrazí v prohlížeči chybu „404 stránek nenalezeno“. Un-publishing web Weebly neodstraní žádný obsah z vašeho webu. Nezveřejněný web může být kdykoli znovu publikován online s nejnovějším aktualizovaným obsahem.

404 Chyba pro nezveřejněný Web Weebly
404 Chyba pro nezveřejněný Web Weebly
  • jak vybrat adresu webu pro váš web Weebly?
  • Integrujte Facebook s Weebly
  • základy a typy Weebly aplikací
  • Přidat a přizpůsobit textový prvek v Weebly
  • jak přidat pooldaddy hlasování v Weebly?

smazání účtu Weebly

mnoho uživatelů nám posílá e-mail s žádostí o odstranění svého účtu Weebly. Ve většině případů byl web spravován někým jiným a po dlouhé době chce smazat. Existuje mnoho možných scénářů, pokud chcete smazat účet Weebly.

mít přístup k účtu Weebly

pokud máte přístup ke svému účtu Weebly, je snadné smazat účet bez pomoci někoho.

  • přihlaste se ke svému účtu Weebly a klikněte na název webu v pravém horním rohu řídicího panelu.
  • výběrem možnosti „nastavení“ přejdete na stránku Nastavení účtu.
přejít na Nastavení účtu
přejít na Nastavení účtu
  • klikněte na kartu “ Moje Data „a klikněte na tlačítko“ Vymazat Data & Zapomeňte na mě“.
Vymazat Data a zapomenout na mě
Vymazat Data a zapomenout na mě
  • v zobrazeném vyskakovacím okně vyberte „rozumím“ a vlevo nahoře klikněte na odkaz „Vymazat data“.
Vymazat Data a smazat účet Weebly
Vymazat Data a smazat účet Weebly

tím se trvale smaže váš účet Weebly a odstraní se všechna data webových stránek uložená ve vašem účtu.

znáte E-Mail, ale zapomněli jste heslo

pokud máte přihlašovací e-mail, ale zapomněli jste heslo, jednoduše přejděte na přihlašovací stránku Weebly a klikněte na odkaz“ Zapomenuté heslo“.

Obnovit heslo v Weebly
Obnovit heslo v Weebly

zobrazí se stránka s požadavkem na resetování hesla. Zde můžete zadat svůj e-mail a kliknutím na tlačítko „Odeslat“ získáte pokyny pro resetování hesla.

Obnovit heslo Weebly
Obnovit heslo Weebly

po získání hesla se přihlaste ke svému účtu a podle pokynů uvedených ve výše uvedené metodě smažte svůj účet.

nemáte přístup k účtu Weebly

pokud nemáte e-mail a heslo, je úkol komplikovaný. Můžete buď vytvořit příspěvek na veřejném fóru komunity Weebly s žádostí o pomoc. Ve většině případů bude správce komunity schopen vyřešit váš problém a smazat váš účet. Případně můžete zavolat na help desk společnosti Weebly a požádat je o smazání vašeho účtu poskytnutím nezbytných údajů.

Poznámka: Pokud chcete obnovit údaje o účtu, můžete přejít na stránku pro obnovení účtu a vyplnit formulář, abyste získali pomoc od Weebly. Doporučujeme vám propojit svůj sociální účet s Weebly, abyste pro přihlášení nemuseli používat e-mail. To vám pomůže vyhnout se zapomenutí e-mailu nebo hesla vašeho účtu Weebly.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.