fandt du for nylig dine billeder i Googles søgeresultater? Denne vejledning forklarer, hvorfor de vises, og hvilke skridt der skal tages for at hjælpe med at fjerne dem fra Googles søgeresultater.

Hvorfor er mine Myspace fotos og oplysninger i Google-søgning?
Google vil gennemgå en hjemmeside for at indeksere billede og side URL opdatering disse resultater til deres søgemaskine. Myspace har en høj Google-søgerangering, så der er en mulighed for, at din profil vises i Google-søgning, hvis den er offentlig.
Hvorfor vises mit slettede indhold stadig i Google-søgning?
slettet indhold vises stadig i Google-søgning, fordi Google cacher søgeresultater, hvilket betyder, at slettet indhold stadig er synligt og søgbart. Indtil Google opdaterer sit søgeindeks for at afspejle den nylige ændring, vil links til profilen og billederne stadig være tilgængelige. Links til slettet indhold returnerer en ugyldig sidefejl.

vil ikke have, at mine fotos vises, når mit navn er Googled

du har to muligheder, Indstil profilen til privat eller Slet billedet/profilen

privat profil

hvis du indstiller profilen til PRIVAT, vil din profil URL, navn på profilen og hoveddisplayfotoet stadig betragtes som offentligt og kan stadig resultere i, at billedet vises i Google-søgning. Du kan opdatere dit billede til noget, der ikke er af dig.

Googles søgeresultater afspejler opdateringen, når Google opdaterer deres søgeresultater. Der er ingen tidsramme for, hvor ofte dette sker.

Slet profil og/eller foto(er)

profilen eller fotos skal slettes fra Myspace, før en anmodning kan sendes til Google for at opdatere deres søgeresultater.

  1. Sådan slettes en profil
  2. Sådan slettes et foto

hvis du ikke har logget ind på din profil i lang tid og har brug for hjælp til at få adgang til eller slette din konto, bedes du udfylde denne formular.

profil/fotos allerede slettet

hvis profilen og fotos allerede er slettet, men stadig vises uden en fejlside, skal du følge nedenstående instruktioner.

Image CDN Link s
for at hjælpe med din anmodning, vil vi kræve CDN links til de billeder, du har brug for at blive fjernet. Nedenfor er trinnene for at få linkene.

Trin 1
gå til Googles søgeresultater

mceclip0.png

Trin 2
Klik på det billede, der stadig vises på Myspace. Vælg ikonet Del, og tryk på Klik for at kopiere linket.

mceclip2.png

Trin 3
indsæt det nye kopierede link i internetadresselinjen. Ved at trykke på enter vises Google-linket inklusive det Myspace CDN-link, Vi har brug for. Du kan kopiere hele dette link eller bare det Myspace-specifikke link, fremhævet nedenfor. Fra https: / / til jpg.

mceclip3.png

Trin 4
når du har samlet alle de billed-URL ‘ er, du gerne vil have fjernet, kan du sende en anmodning til Google ved hjælp af deres indsendelsesformular.

Bemærk
du skal muligvis indsende flere anmodninger til Google for at få billederne fjernet. De har ikke en tidsramme for, hvornår de vil opdatere deres søgeresultater.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.