en masse mennesker er frustrerede over ikke at kunne slette auto backup album fra galleri fra Samsung galakse telefoner og Samsung tabletter. I denne artikel får vi nogle måder at løse dette problem på og slette automatisk sikkerhedskopi af Google plus og Picasa for at fjerne fotos fra galleriet.

løsning 1

gå til Indstillinger- > Apps og skift til alle apps og gå derefter til Galleri. Nu rydde og slette data for galleriet. Dette fjerner den automatiske sikkerhedskopi fra galleriet. I tilfælde af forvirring, se vores artikel om, hvordan du sletter cache og data for alle eller nogle apps i Android.

13

løsning 2

Google+ profil skal gøre noget med auto-backup-funktionen her. Sluk for automatisk Sikkerhedskopieringsfunktion i Google+ for fotos. Du kan også deaktivere og slette Google+ eller bare slukke for dens synkronisering af sikkerhedskopiering af data og se, om det fungerer.

løsning 3

de fleste af de gange, du ser billeder fra auto backup i dit galleri. Du kan nemt slette auto backup og disse billeder vil stoppe kommer i galleriet. Gå til Google-Indstillinger i dine telefonindstillinger, og gå derefter til synkroniseringsindstilling, og fjern markeringen af de nævnte indstillinger. Fjern også markeringen sync fra Picasa. Slet derefter data til Galleri-appen ved at følge metoden i løsning Nummer et.

account-3

løsning 4

tryk på galleri, og tryk derefter på menu-knappen, og tryk derefter på indhold for at få vist. Fjern markeringen af indhold i Picasa. Dette vil deaktivere Automatisk backup i din Samsung tablet eller telefon. Nu skal du gå til din PC og fjerne fotos fra din Google+ konto.

løsning 5

Log ind på din Google+ konto fra din computer. Gå til fotos, du vil se album. Klik på pilen yderst til højre. Vælg dine fotos, og klik på Flyt til bin mulighed. Alle billeder vil blive slettet, og der vil ikke være nogen auto backup mappe i Android-enhed også.

Ryd nu alle data til Galleri-appen, som jeg fortalte dig i det første trin under artiklens start, ved at gå til Indstillinger- > Apps – > skift til Galleri og rydning af data.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.