Slet eHarmony-konto: forholdet er vigtigere end andre. Alle lever afhængige af hinanden. Ingen bor alene i denne verden. At finde forhold mellem mænd og kvinder, du kan bruge denne eHarmony-konto. Denne artikel giver dig oplysninger om Slet eHarmony-kontoen, metoden til sletning af konto, og meget mere. Følg afsnittet omhyggeligt for at vide alt om eHarmony.

Indholdsfortegnelse

EHARMONY

eHarmony er en online dating internet side. Mænd og kvinder er at bruge denne hjemmeside for langsigtede relationer. Det har mange matchende processer mellem brugerne.

Yourtechlist Feriesalgstilbud

Sådan slettes AIRBNB-konto

slet YELP-konto

slet fetlife-konto

Sådan slettes IFUNNY-konto

bedste måder at slette BADOO-konto

Sådan slettes fetlife-konto slet eHarmony-konto permanent?

det er alt til din personlige brug. Hvis du vil slette din konto, skal du følge trinnene. Først og fremmest kan du lukke din konto. Der kan du slette alle dine oplysninger via telefon eller e-mail.

Yourtechlist Ferie salg tilbud
Slet eharmony-konto
Sådan slettes en eharmony-konto?

trin 1:

Log først ind på eHarmony.com brug af dit brugernavn og din adgangskode. Hvis du glemmer dine oplysninger, skal du klikke på Glemt Adgangskode for at nulstille din adgangskode og åbne.

trin 2:

Klik på din profil øverst på din side.

trin 3:

klik derefter på linket Kontoindstillinger.

trin 4:

til højre er der et Faktureringsikon, og du skal klikke på det.

trin 5:

der kan du klikke for at lukke konto. Rul hele vejen ned og klik på linket.

trin 6:

det nye vindue dukker op på din skærm. Du kan klikke på Ja, lukke min konto.

trin 7:

du har modtaget en e-mail, som din konto er blevet lukket.

trin 8:

for at slette alle dine oplysninger kan du sende en e-mail til . Oplysningerne slettes inden for ti dage.

trin 9:

hvis du ikke kan kontakte e-mail, kan du ringe til eHarmony i 1+855-290-5575 dette nummer og fortælle dem at slette dine oplysninger.

trin 10:

endelig kan din konto og dine oplysninger slettes automatisk.

Hvad sker der, når jeg sletter min EHARMONY-konto

når du har slettet eHarmony-kontoen, kan du ikke få adgang til din konto og ikke sende nogen slags meddelelser til din kamp. Når du har slettet din konto, kan du ikke gendanne den igen.

SÅDAN GENAKTIVERES EHARMONY SLET KONTO?

på denne eHarmony-konto kan du ikke genaktivere din konto. Når du sletter din profil ved et uheld eller manuelt, du er ikke i stand til at genaktivere. Du skal oprette en ny kontoprofil til eHarmony.

og en ting mere, din konto bruges gennem nogen, kun hvis du får tilladelse til at bruge den.

endelig dom

artiklen indeholdt oplysninger om, hvordan du sletter eHarmony-kontoen. Metoderne til at slette kontoen permanent. Det vil være meget nyttigt at slette din konto korrekt. Du kan ikke gendanne din konto igen. Så gør brug af dette afsnit for at undgå din tvivl og forespørgsler. Du kan slette din konto ved hjælp af denne artikel nøjagtigt. For mere, apps tips & tricks besøg Yourtechlist.com.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.