Weebly avulla käyttäjät voivat luoda 10 sivustoja per tili. Joskus luot testisivuston ominaisuuden tai sovelluksen tarkistamista varten. Tämä on normaalia Weebly-käyttäjien keskuudessa, sillä sivun esikatseluun ennen julkaisemista ei ole vaihtoehtoa. Weebly editor näyttää live esikatselu CSS määritelty tärkeimmät tyylisivut. Mutta tyylikoodit voit lisätä upottaa koodin elementti tai otsikko-osiossa ei voi esikatsella muokkaimessa. Tällaisissa tapauksissa ei ole hyvä idea pelata livesivustolla, joten paras vaihtoehto on luoda testisivusto minuuteissa ja tarkistaa ominaisuus.

kun testipaikkoja on paljon, päästään nopeasti 10: n rajaan. Vanhat testisivustot kannattaa siis poistaa uuden luomiseksi. Toinen aihe on, että haluat todella pitää live-sivustosi jonkin aikaa estää käyttäjiä ja hakukoneita pääsemästä. Se voi olla yksinkertainen uudelleenjärjestely sivuja tai vianmääritys tarkoitukseen. Pelkkä sivuston piilottaminen hakukoneilta ei auta tässä, sillä käyttäjät voivat käyttää sitä suorien URL-osoitteiden avulla. Tällöin Weebly tarjoaa julkaisematonta mahdollisuutta ottaa Koko sivusto alas.

lopuksi, saatat todella haluta poistaa koko tilin ja päästä eroon Weeblystä.

tässä artikkelissa kerromme kaikki tavat, miten Weebly-sivustosi ja-tilisi voi poistaa tai poistaa.

Weebly-sivuston poistaminen kokonaan

Kirjaudu Weebly-tilillesi ja valitse sivusto kojelaudasta. Klikkaa kolme pistettä painiketta kuten alla olevassa kuvassa ja valitse ”Poista sivusto” vaihtoehto.

Delete Weebly Site
Delete Weebly Site

sinua pyydetään vahvistamaan sivuston poisto kuten alla. Napsauta ”Vahvista” – painiketta poistaaksesi sivustosi.

Vahvista sivuston poisto
Vahvista sivuston poisto

sivuston poisto voi kestää jonkin aikaa koosta riippuen. Muista, tämä on pysyvä tapa poistaa koko sivuston yhdellä napsautuksella. Ja ei ole mitään keinoa saada sisältöä takaisin, jos olet virheellisesti poistanut Weebly sivuston.

Weebly-sivuston julkaisematta jättäminen ja uudelleenjulkaiseminen

kuten edellä on selitetty, un-publish on sivuston omistajien käytettävissä oleva vaihtoehto poistaa julkisesti saatavilla oleva sivusto verkosta offline-tilaan. Julkaisematon vaihtoehto on saatavilla Weebly – sivuston muokkaimen sisällä” Asetukset > Yleiset ” – valikosta alla esitetyllä tavalla:

Un-publish Weebly Site
Un-publish Weebly Site

Napsauta ” Un-publish Site ”-painiketta ja vahvista toiminto klikkaamalla” Yes, un-publish ” – painiketta.

Vahvista julkaisematon Weebly-sivusto
Vahvista julkaisematon Weebly-sivusto

pääsy julkaisemattomalle sivustolle näyttää selaimessa” 404-Sivua ei löydy ” – virheen. Weebly-sivuston julkaisematta jättäminen ei poista mitään sisältöä sivustoltasi. Julkaisematon sivusto voidaan uudelleenjulkaista verkossa milloin tahansa uusimmalla päivitetyllä sisällöllä.

404 virhe Weebly-julkaisemattomalle sivustolle
404 virhe Weebly – julkaisemattomalle sivustolle
  • Miten valita sivuston osoite Weebly sivuston?
  • integroida Facebook Weebly
  • Weebly-sovellusten perusteet ja tyypit
  • lisää ja muokkaa tekstielementti Weebly
  • miten lisätä PoolDaddy-kysely Weebly: ssä?

Weebly-tilin poistaminen

monet käyttäjät lähettävät meille sähköpostia kysyen, miten Weebly-tilin voi poistaa. Useimmissa tapauksissa, sivusto hallinnoi joku muu ja he haluavat poistaa pitkän ajan kuluttua. On monia mahdollisia skenaarioita, kun haluat poistaa Weebly tilin.

käytä Weebly-tiliä

jos sinulla on käyttöoikeus Weebly-tiliisi, on helppoa poistaa tilisi ilman kenenkään apua.

  • Kirjaudu Weebly-tilillesi ja klikkaa sivuston nimeä kojelaudan oikeassa yläkulmassa.
  • Valitse” Asetukset ” – vaihtoehto siirtyäksesi tilisi asetussivulle.
siirry tilin asetuksiin
siirry tilin asetuksiin
  • klikkaa” omat Tiedot ”- välilehteä ja klikkaa” Poista tiedot & unohda minut ” – painiketta.
Poista tiedot ja unohda minut
Poista tiedot ja unohda minut
  • ponnahdusikkunassa, joka näkyy, valitse ” Ymmärrän ”ja klikkaa” Poista tiedot ” linkki vasemmassa yläkulmassa.
Poista tiedot ja poista Weebly-tili
Poista tiedot ja poista Weebly-tili

Tämä poistaa pysyvästi Weebly-tilisi ja poistaa kaikki tilillesi tallennetut verkkosivustotiedot.

tiedä sähköposti, mutta unohda salasana

jos sinulla on kirjautumissähköposti, mutta unohdit salasanan, siirry Weebly-kirjautumissivulle ja klikkaa ”Unohtuiko salasana” – linkkiä.

Nollaa salasana Weeblyssä
Nollaa salasana Weeblyssä

näet Nollaa salasana pyyntö sivu. Täällä voit antaa sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Lähetä” – painiketta saadaksesi ohjeet salasanan palauttamiseen.

Nollaa Weebly-salasana
Nollaa Weebly-salasana

kun olet saanut salasanasi, kirjaudu tilillesi ja noudata ohjeita selitetty edellä tapa poistaa tilisi.

Älä käytä Weebly-tiliä

jos sinulla ei ole sähköpostia ja salasanaa, tehtävä on monimutkainen. Voit joko luoda postitse public Weebly yhteisön foorumi pyytää apua. Useimmissa tapauksissa yhteisön johtaja pystyy ratkaisemaan ongelmasi ja poistamaan tilisi. Vaihtoehtoisesti voit soittaa Weeblyn neuvontapisteeseen ja pyytää heitä poistamaan tilisi antamalla tarvittavat tiedot.

Huom: jos haluat palauttaa tilitiedot, voit mennä tilin palautussivulle ja täyttää lomakkeen saadaksesi apua Weeblyltä. Suosittelemme, että yhdistät sosiaalisen tilisi Weeblyyn, jotta sinun ei tarvitse käyttää sähköpostia kirjautumiseen. Tämä auttaa välttämään Weebly-tilisi sähköpostin tai salasanan unohtamista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.