törzsadatok törlésének eljárása nem egyszerű törlés, amit általában az Info Cube vagy a DSO esetében teszünk. A törzsadatok függhetnek a tranzakciós adatoktól, ebben az esetben a törzsadatok törlése nem könnyű. Először törölnünk kell a kapcsolódó törzsadatokat a tranzakciós adatszolgáltatók felett (Info Cube vagy DSO vagy Info Object), majd törölnünk kell a fő törzsadatokat. Itt ebben a blogban szeretném megosztani az eljárást, amit követünk a törzsadatok törléséhez a projektünkben,

  1. azonosítsa a törölni kívánt törzsadatokat. Itt szeretnék törölni egy alkalmazott adatait a törzsadatokból.

2. Jelölje ki mind a három rekordot, és törölje. A Törlés gomb megnyomása után kattintson a Mentés gombra, a következő felugró ablak jelenik meg az adatok törlésének kiválasztásához SID és SID nélkül. mindig válassza a SID és Mentés lehetőséget.

3. Ha a törzsadatokat valahol a tranzakciós adatszolgáltatókban használják (Info Cube vagy DSO vagy Info Object), akkor az adatok nem törlődnek a törzsadatokból. Megjelenik egy üzenet, amely azt mondja :” Nincs törzsadat törölve”.

4. Ez azt jelenti, hogy a törzsadatokat valahol használják, hogy ellenőrizzék, hol megy ez az SLG1 tranzakcióhoz, és átadják a paramétereket az alábbi képernyőképen említettek szerint,

a fenti paraméterek végrehajtása után most láthatja azokat a részleteket, ahol a törzsadatok még mindig használatosak.

5. Most a fenti lépésben azt mutatja, hogy a törzsadatokat az egyik információs kockán használják. Általában azt mutatja, Info Cube, DSO, vagy Info objektum. Abban az esetben, ha a törzsadatokat az információs kockában használják, kérjük, törölje a törzsadatokat abban az információs kockában. Ezzel a tény tábla adatait csak törölni, hogy törölje az adatokat a dimenzió tábla, menj tranzakció RSRV, és adja át a szükséges paramétereket, és végre a teszt, ezzel, az adatok a dimenzió tábla is kap törölt.

abban az esetben, ha a törzsadatokat a DSO-ban használják, Kérjük, végezze el a törzsadatok szelektív törlését az adott DSO-ban, az aktív Adattáblában és a megváltozott naplótáblában lévő adatok törlődnek.

ha a törzsadatokat az információs objektumban használják, kérjük, törölje szelektíven az információs objektum törzsadatait, és kövesse az 1-től 5-ig terjedő eljárást, ha az aktuális objektum törzsadatait valahol a célszolgáltatókban használják(Info Cube vagy DSO vagy Info Object).

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.