egy fájl eltávolításához tegye a kukába. A fájl ott marad, amíg ki nem üríti a kukát.

ha Ön a fájl tulajdonosa, mások addig tekinthetik meg, amíg véglegesen nem törli a fájlt. Ha nem Ön a tulajdonos, mások akkor is láthatják a fájlt, ha kiüríti a kukát.

  1. androidos telefonján vagy táblagépén nyissa meg a Google Dokumentumok, Táblázatok vagy diák alkalmazást.
  2. a törölni kívánt fájl mellett koppintson a Tovább tovább elemre.
  3. Érintse Meg Az Eltávolítás Elemet.

miután eltávolított egy fájlt az alkalmazások bármelyikével, az a többi alkalmazásból is törlődik. Például. ha töröl egy dokumentumot a dokumentumok alkalmazáson keresztül, az automatikusan törlődik a Drive alkalmazásból.

fájl helyreállítása a kukából

ha egy fájlt a kukába tesz, de úgy dönt, hogy továbbra is szeretné, akkor visszateheti.

  1. androidos telefonján vagy táblagépén nyissa meg a Google Dokumentumok, Táblázatok vagy diák alkalmazást.
  2. a bal felső sarokban érintse meg a Menü menü elemet.
  3. Koppintson A Kuka Elemre.
  4. a menteni kívánt fájl mellett koppintson a Tovább tovább elemre.
  5. Érintse Meg A Visszaállítás Elemet.

ha nem Ön a fájl tulajdonosa,lépjen kapcsolatba a tulajdonossal, hogy visszaállítsa. Ha töröl egy megosztott dokumentumot, táblázatot vagy bemutatót, akkor az összes munkatárs számára teljesen eltávolításra kerül, és a továbbiakban nem férnek hozzá a dokumentumhoz. A dokumentum törlése előtt érdemes lehet valaki más tulajdonosává tenni, hogy mások továbbra is hozzáférhessenek hozzá.

Kuka ürítése

véglegesen törölhet egy fájlt a Google Dokumentumok, Táblázatok vagy diák alkalmazásból, vagy a teljes kukát kiürítheti a Google Drive alkalmazásból. Egy fájl törlése után bárki, akivel megosztotta a fájlt, elveszíti a hozzáférést hozzá. Ha azt szeretné, hogy mások továbbra is megtekinthessék a fájlt, akkor tulajdonjogot adhat másnak.

véglegesen töröljön egy fájlt

  1. androidos telefonján vagy táblagépén nyissa meg a Google Dokumentumok, Táblázatok vagy diák alkalmazást.
  2. a bal felső sarokban érintse meg a Menü  menü elemet .
  3. Koppintson A Kuka Elemre.
  4. a törölni kívánt fájl mellett koppintson a Tovább tovább elemre.
  5. koppintson a Törlés örökre elemre.

ürítse ki a teljes kukát

a teljes kuka ürítéséhez használja a Google Drive alkalmazást.

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.