az elmúlt években több ezer fotóval töltötte meg iPhone-ját. Ez egy szép emlékkatalógus, de most itt az ideje továbblépni. Keres egy gyors és biztonságos módja annak, hogy törölje az összes fotót az iPhone, de nem tudom, hogyan.

delete-iphone-photos-1

ne ess kétségbe. Ebben a cikkben fogjuk mondani, hogyan lehet használni, hogy ezt, valamint a kapcsolódó feladatokat.

az alábbiakban bemutatjuk a különböző forgatókönyveket, amelyekkel találkozhat. Olvassa el, hogy megtalálja azt, akivel szemben áll, és a megoldást.

több fénykép törlése

több fénykép törléséhez:

1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást

2. Több fénykép kiválasztása

3. Érintse meg a kuka ikont a törléshez

több ezer fénykép törlése

több ezer fénykép ilyen módon történő törlése gondot okozhat. Van egy gyorsabb út:

1. Ugrás albumok nézet fotókban

2. Keressen egy albumot, amely tartalmazza a törölni kívánt fényképeket

3. Érintse meg válassza a

4 lehetőséget. Érintse meg az összes kijelölése

5 elemet. Koppintson a kuka ikonra

hogyan lehet gyorsan törölni az összes fényképet az iPhone készülékről

1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást

2. Érintse meg albumok

3. Érintse meg az összes fotó

4 elemet. Érintse Meg A

5 Lehetőséget. Koppintson az alsó fényképre, majd húzza balra, majd felfelé az összes fénykép kiválasztásához

6. Koppintson a Kuka ikonra

7. A fájl törlésének megerősítése

fotók törlése iPaden

a fényképek törlése iPaden hasonló a fényképek törléséhez az iPhone készüléken. Ehhez:

1. Érintse Meg A

2 Lehetőséget. Koppintson és húzza végig az összes fotót

3. Koppintson a kuka ikonra

4. Ha véglegesen szeretne helyet foglalni, lépjen a legutóbb törölve elemre, és törölje a fájlokat onnan is

Hogyan törölhetem az összes fényképet a fényképezőgép tekercséből

látni fogja a fényképezőgép tekercsét a készüléken, ha nem használja az iCloud szolgáltatást a fényképek biztonsági mentéséhez. Az összes fénykép törlése a fényképezőgép tekercséből:

1. Koppintson a Fotók ikonra

2. Érintse meg a filmtekercset

3. Érintse meg a megosztás gombot

4. Válassza ki az összes fényképet

5. Koppintson a Törlés

az összes videó törlése

az összes videó törlése az iPhone-on:

1.Nyissa Meg A Kamera Alkalmazást

2. Tekintse meg a fotókönyvtár

3. Kattintson A Camera Roll

4 Elemre. Válasszon Videókat

5. Érintse meg a videókat, hogy kiválassza őket

6. Koppintson a Törlés

hogyan lehet visszaállítani a véletlenül törölt fényképeket

néha véletlenül törli a fényképeket, és vissza kell szereznie őket. A jó dolog az, hogy jó néhány napig tartják őket a nemrégiben törölt albumodban. Ahhoz, hogy a törölt képeket vissza:

1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást

2. LÉPJEN az albumok fülre

3. Nyissa meg a legutóbb törölt albumot

4. Érintse meg válassza a

5 lehetőséget. Koppintson a megtartani kívánt fényképekre

6. Érintse meg a Recover

legyen óvatos az iCloud fotókkal

az ICloud Photos lehetővé teszi, hogy fényképeit a felhőben tárolja, hogy több tárhelyet biztosítson a készüléken. Ily módon a képek nagy felbontású verziói a felhőben tárolódnak, és ha szeretné, a fényképek kisebb verziói a telefonon maradnak.

de ne felejtsük el, hogy amikor az Apple ID-vel bejelentkezve töröl egy fényképet egy saját eszközéről, a fényképek törlődnek az összes többi eszközről, ahol ugyanazt az Apple ID-t használják.

a fennmaradó tárhely ellenőrzése

rendszeresen, vagy ha bármilyen memória-vagy átviteli problémája van, ellenőrizze, hogy mennyi tárhely áll rendelkezésre a telefonon. Amikor a tárhely megtelt, egy üzenetet kap, amely ezt mondja. Annak ellenőrzésére, hogy mennyi hely van egyszerűen megy Beállítások / Általános / Tárolás.

annak ellenőrzése, hogy mennyi eszköztár van hátra:

1. Ugrás Beállítások

2. Érintse meg általános

3. Érintse meg a tárolás

elemet annak ellenőrzéséhez, hogy mennyi iCloud Tárhely maradt:

1. Érintse meg beállítások

2. Érintse meg (az Ön neve)

3. Érintse meg iCloud

ha úgy találja, hogy a fényképek törlése nem szabadította fel a várt helyet, az azért van, mert az első alkalommal, amikor a Törlés gombra kattint, a fényképeket valójában nem véglegesen törlik, hanem áthelyezik a nemrég törölve, ahol néhány hétig tárolják őket, mielőtt teljesen eltűnnek.

a végleges törléshez és a valós hely mentéséhez a következőket kell tennie:

1. Ugrás Album nézet

2. Lapozzunk letöltés

3. Érintse meg a legutóbb törölt

4 elemet. Válassza ki újra a fényképeket

5. Érintse meg újra a Törlés elemet

fényképek törlése a telefon eladásakor

ha a készülék összes fényképét törli, mert a telefont értékesíti, ezek a módszerek rendben vannak. A fényképek törlése mellett azonban vissza szeretné állítani a telefont, amely visszaállítja az eszköz beállításait a gyárba, valamint törli az összes többi fájlt, amely Adatvédelmi veszélyt jelenthet. Ne aggódjon, még mindig biztonsági másolatot készítenek az iCloud-ról, hogy elérhetők legyenek a következő telefonnal.

iPhone-fotók törlése Mac használatával

ha Mac-je van, törölheti a kívánt fényképeket, és a változások tükröződnek a telefonján. Itt van, hogyan csinálod:

1. Nyissa meg a Mac fotók alkalmazását

2. Kattintson egy fényképre

3. Nyomja meg a “Command” + ” a ” gombot az összes fénykép kiválasztásához

4. Kattintson Backspace

iPhone fényképek törlése PC használatával

ez lehetséges. Ehhez:

1. Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez

2. Keresse meg telefonját az Intézőben

3. Lépjen a

4 DCIM mappába. Válassza ki a törölni kívánt fényképeket vagy Ctrl A az összes kijelöléséhez

5. Jobb klikk és Törlés

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.