følgende instruksjoner vil fjerne dataene fra adresseboken på BlackBerry® – smarttelefonen.

for å fjerne kontaktene fra adresseboken På BlackBerry-smarttelefonen, fullfør følgende oppgaver i den angitte rekkefølgen:

Oppgave 1

Deaktiver trådløs synkronisering.

Merk: hvis trådløs kontaktsynkronisering er aktivert, vil adressebokdatabasen være skrivebeskyttet og kan ikke slettes.

  1. Klikk På Kontakter På startskjermen på smarttelefonen.
  2. Vis menyen og klikk På Alternativer.
  3. Under Kontaktlisten velg kontoen for å angi alternativet for trådløs synkronisering.
  4. Sett Feltet Trådløs Synkronisering Til Nei.
  5. Lagre endringene og lukk adresseboken.

Oppgave 2

Fjern adressebokdatabasen.

Fra BlackBerry smartphone

  1. Fra Adresseboken programmet, trykk På Menytasten
  2. Velg Alternativer og type RSET På BlackBerry smartphone tastatur

Merk: Implementert I BlackBerry Device software 4.2.2, fjerner dette alle oppføringer i Adresseboken (alle poster Fra Kontakter). Hvis Adresseboken er trådløst aktivert for synkronisering og kilden er tilgjengelig, vil alle adressebokoppføringer bli re-befolket tilbake på BlackBerry smarttelefon.

For BlackBerry Desktop Programvare 6.0 til 7.0

  1. Koble smarttelefonen til datamaskinen.
  2. I BlackBerry Desktop Software, gå Til Enhetsmenyen og klikk Slett Data.
  3. Velg Alternativet Valgte Data og merk Av For Adressebok-Alle.
  4. Klikk På Slett.

For BlackBerry Desktop Manager 5.0

  1. Koble smarttelefonen til datamaskinen.
  2. i BlackBerry® Desktop Manager, åpne Sikkerhetskopiering og Gjenoppretting og klikk Avansert.
  3. Fra Listen Enhetsdatabaser velger Du Adressebok og klikker På Fjern.
  4. Klikk OK, og klikk Deretter Lukk.

For BlackBerry Desktop Programvare 1.0 til 2.4 (Mac OS)

  1. Koble smarttelefonen til datamaskinen.
  2. I BlackBerry Desktop Software, klikk Enhet i menylinjen og Klikk Slett Data.
  3. Velg Merkede data, og merk Av For Adressebok.
  4. Klikk På Fjern.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.