du har fylt iPhone med tusenvis av bilder de siste årene. Det er en fin katalog av minner, men nå er det på tide å gå videre. Du leter etter en rask og sikker måte å slette alle bildene på iPhone, men vet ikke hvordan.

delete-iphone-photos-1

ikke fortvil. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du kan bruke til å gjøre det, samt relaterte oppgaver.

Nedenfor er de forskjellige scenariene du kan støte på. Les videre for å finne den du står overfor og din løsning.

Slik Sletter Du Flere Bilder

slik sletter du flere bilder du vil:

1. Åpne Bilder-Appen

2. Velg flere bilder

3. Trykk på papirkurvikonet for å slette dem

Slik Sletter Du Tusenvis Av Bilder

Slette tusenvis av bilder på denne måten kan være et problem. Det er en raskere måte:

1. Gå Til Albumvisning i Bilder

2. Finn Et Album som inneholder bildene du vil slette

3. Trykk På Velg

4. Trykk På Velg Alle

5. Trykk på papirkurvikonet

Slik Sletter Du Raskt Alle Bilder fra iPhone

1. Åpne Bilder-Appen

2. Trykk På Album

3. Trykk På Alle Bilder

4. Trykk På Velg

5. Trykk på det nederste bildet og dra til venstre og opp for å velge alle bilder

6. Trykk På Papirkurvikonet

7. Bekreft sletting

Slik Sletter Du Bilder på iPad

Slette bilder på iPad ligner slette bilder på iPhone. Slik gjør du det:

1. Trykk På Velg

2. Trykk og dra på tvers av alle bilder

3. Trykk på papirkurv-ikonet

4. For å gjøre plass permanent, gå Til Nylig Slettet og slett filene derfra også

Hvordan Sletter Jeg Alle Bilder Fra Kamerarullen

Du vil se Kamerarull på enheten din hvis du ikke bruker iCloud-tjenesten til å sikkerhetskopiere bildene dine. Slik sletter du alle bildene fra kamerarullen:

1. Trykk På Bilder-ikonet

2. Trykk På Kamerarullen

3. Trykk På Del-knappen

4. Velg alle bildene

5. Trykk På Slett

Slik Sletter Du Alle Videoer

Sletter alle videoene på iPhone:

1.Åpne Kamera-Appen

2. Se Bildebiblioteket

3. Klikk På Kamerarull

4. Velg Videoer

5. Trykk på videoer For å Velge dem

6. Trykk På Slett

Slik Gjenoppretter Du Ved Et Uhell Slettede Bilder

noen ganger sletter du bilder ved et uhell og trenger å hente dem. Den gode tingen er at de holdes i ganske mange dager i Ditt Nylig Slettede Album. For å få slettede bilder tilbake:

1. Åpne Bilder-Appen

2. Gå til Kategorien Album

3. Åpne Nylig Slettet-albumet

4. Trykk På Velg

5. Trykk på bildene du vil beholde

6. Trykk På Gjenopprett

Vær Forsiktig med iCloud-Bilder

ICloud-Bilder lar deg lagre bildene dine i skyen for å gi deg mer lagringsplass på enheten. På denne måten lagres høyoppløselige versjoner av bildene i Skyen, og hvis du vil, forblir mindre versjoner av bildene på telefonen.

men ikke glem at når du sletter et bilde på en enhet du eier når Du er logget På Med Apple-ID, blir bildene slettet på alle andre enheter der Samme Apple-ID brukes.

Kontroller Hvor Mye Lagringsplass Som Er Igjen

Med Jevne mellomrom, eller Hvis du har problemer med minne eller overføring, bør du sjekke hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig på telefonen. Når lagringen er full vil du få en melding som sier det. For å sjekke hvor mye plass du har bare gå Innstillinger / Generelt / Lagring.

for å sjekke hvor mye lagringsplass du har igjen:

1. Gå til Innstillinger

2. Trykk På Generelt

3. Trykk På Lagring

for å sjekke hvor mye iCloud-lagringsplass du har igjen:

1. Trykk på Innstillinger

2. Trykk på (navnet ditt)

3. Trykk på iCloud

hvis du finner ut at sletting av bilder ikke frigjorde all plass du forventet, er det fordi første gang du klikker På Slett, blir bildene dine ikke slettet permanent, men heller flyttet Til Nylig Slettet, der de holdes i flere uker før de forsvinner helt.

for å gjøre en permanent sletting og spare litt ekte plass, må du:

1. Gå til Albumvisning

2. Bla last ned

3. Trykk På Nylig Slettet

4. Velg bildene på nytt

5. Trykk På Slett igjen

Slette Bilder Når Selge Telefonen

hvis du sletter alle bildene på enheten fordi du selger telefonen, disse metodene er fine. Men i tillegg til å slette bilder, vil du tilbakestille telefonen som vil gjenopprette enhetsinnstillingene til fabrikken, samt slette alle andre filer som kan utgjøre en personvernstrussel. Ikke bekymre deg, de er fortsatt sikkerhetskopiert på iCloud for å være tilgjengelig med din neste telefon.

Slette iPhone-Bilder Ved Hjelp Av En Mac

hvis Du har En Mac, kan du slette alle bilder du vil ha fra den, og endringene vil bli reflektert på telefonen. Slik gjør du det:

1. Gå til Bilder-appen på Mac

2. Klikk på et bilde

3. Trykk På «Kommando» + » A » for å velge alle bildene

4. Klikk Tilbake

Slette iPhone Bilder Ved HJELP AV EN PC

Dette er mulig. Slik gjør du det:

1. Koble telefonen til PCEN

2. Finn telefonen din i Explorer

3. Gå til dcim-mappen

4. Velg bilder for å slette Eller Ctrl A for å velge alle

5. Høyreklikk og Slett

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.