Data: 26-Feb-2019 Editor: AppsToTalk
Preview

uitgebracht in 2005, BlackBerry Messenger is nu een populaire messaging client beschikbaar voor gebruik op smartphones met verschillende besturingssystemen. Als een van de toonaangevende hulpprogramma ‘ s voor online communicatie, het programma is momenteel aan populariteit wint als gevolg van zijn grote ontwerp en ton van vermakelijke functies. De meeste gebruikers profiteren van het gebruik van de applicatie, het maken van talloze gesprekken, samen met het verzenden van een onbeperkt aantal berichten naar al hun BBM contacten. Echter, sommige gebruikers kunnen nog steeds nodig hebben om BBM accounts te sluiten voor hun persoonlijke redenen. In dit artikel, vindt u alle informatie over het deactiveren van uw BBM-profiel voor zowel iPhone en Android-gebruikers te krijgen.

het belangrijkste wat elke gebruiker moet weten is dat het verwijderen van het programma van uw smartphone uw BlackBerry Messenger-account niet zal verwijderen. Met andere woorden, al uw profiel informatie en chatten geschiedenis zal op de servers van het programma blijven. Op deze manier, als u besluit om te beginnen met het gebruik van de app door het invoeren van uw vorige referenties of installeer het programma op uw apparaat nogmaals, al uw gegevens worden hersteld.

daarom moet u, als u zeker bent dat u de tool in de toekomst niet gaat gebruiken, uw account sluiten. Als u besluit om het te verwijderen, is het niet nodig om apps van derden te installeren of contact op te nemen met BBM support team. De deactiveringsfunctie is al beschikbaar in uw messenger.

Hoe verwijder ik uw BlackBerry Messenger-account op Android?

er is niets eenvoudiger! Volg gewoon deze stap-voor-stap handleiding over hoe BBM deactiveren op je Android-apparaat.

  1. Open uw BlackBerry Messenger en kies Account.

  2. veeg het geopende menu omlaag en tik op BBM-ID verwijderen.

  3. Voer uw wachtwoord in en kies de knop Verwijderen.

dat is alles! Nu is alle informatie over uw profiel met succes verwijderd.

Hoe verwijder ik uw BlackBerry Messenger-account op de iPhone?

het verwijderen van uw BlackBerry ID op uw iPhone is ook snel en eenvoudig.

  1. Open uw app en kies Meer-Algemeen.

  2. tik onderaan het scherm op account verwijderen.

  3. Voer uw telefoonnummer in en tik op Doorgaan om uw ID te verwijderen. U kunt uw e-mail ook gebruiken als een alternatieve methode om uw profiel te verwijderen.

notitie: zodra de BlackBerry ID-profiel wordt verwijderd, de volgende gegevens verloren gaan met geen mogelijkheid om te herstellen:

  • BBM-contacten
  • back-upgegevens
  • e-mailaccounts geassocieerd met de toepassing
  • Gespreksgeschiedenis.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.