pentru a elimina un fișier, îl puteți pune în coșul de gunoi. Fișierul dvs. va rămâne acolo până când vă goliți coșul de gunoi.

dacă sunteți proprietarul fișierului, alții îl pot vizualiza până când ștergeți definitiv fișierul. Dacă nu sunteți proprietarul, alții pot vedea fișierul chiar dacă goliți coșul de gunoi.

  1. pe telefonul sau tableta Android, Deschideți aplicația Google Docs, Sheets sau Slides.
  2. lângă fișierul pe care doriți să îl ștergeți, atingeți Mai multe mai multe.
  3. Atingeți Eliminare.

după ce eliminați un fișier utilizând oricare dintre aplicații, acesta va fi șters și din celelalte aplicații. De exemplu. dacă ștergeți un document prin aplicația Docs, acesta va fi șters automat din aplicația Drive.

recuperați un fișier din coșul de gunoi

dacă puneți un fișier în coșul de gunoi, dar decideți că îl doriți în continuare, îl puteți pune înapoi.

  1. pe telefonul sau tableta Android, Deschideți aplicația Google Docs, Sheets sau Slides.
  2. în stânga sus, atingeți Meniu Meniu.
  3. Atingeți Coșul De Gunoi.
  4. lângă fișierul pe care doriți să îl salvați, atingeți Mai multe mai multe.
  5. Atingeți Restaurare.

dacă nu sunteți proprietarul fișierului, contactați proprietarul pentru a-l restabili. Dacă ștergeți un document partajat, o foaie de calcul sau o prezentare pe care o dețineți, acesta va fi eliminat complet pentru toți colaboratorii și aceștia nu vor mai avea acces la document. Înainte de a șterge un document, poate doriți să faceți pe altcineva proprietarul său, astfel încât alții să îl poată accesa în continuare.

goliți coșul de gunoi

puteți șterge definitiv un fișier din aplicațiile Google Docs, Sheets sau Slides sau puteți goli întregul coș de gunoi din aplicația Google Drive. După ștergerea unui fișier, oricine cu care ați partajat fișierul va pierde accesul la acesta. Dacă doriți ca alții să poată vizualiza în continuare fișierul, puteți da dreptul de proprietate altcuiva.

ștergeți definitiv un fișier individual

  1. pe telefonul sau tableta dvs.
  2. în stânga sus, atingeți Meniu  Meniu.
  3. Atingeți Coșul De Gunoi.
  4. lângă fișierul pe care doriți să îl ștergeți, atingeți Mai multe mai multe.
  5. atingeți ștergeți pentru totdeauna.

goliți întregul coș de gunoi

pentru a goli întregul coș de gunoi, utilizați aplicația Google Drive.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.