ați găsit recent imaginile dvs. în rezultatele căutării Google? Acest ghid va explica de ce apar și ce măsuri trebuie luate pentru a le elimina din rezultatele căutării Google.

de ce sunt fotografiile și informațiile mele Myspace în căutarea Google?
Google va accesa cu crawlere un site web pentru a indexa imaginea și URL-ul paginii actualizând aceste rezultate în motorul lor de căutare. Myspace are un rang ridicat de căutare Google, astfel încât există posibilitatea ca profilul dvs. să apară în căutarea Google dacă este public.
de ce conținutul meu șters este încă afișat în căutarea Google?
conținutul șters va fi afișat în continuare în Căutarea Google, deoarece Google memorează în cache rezultatele căutării, ceea ce înseamnă că conținutul șters este încă vizibil și poate fi căutat. Până când Google își actualizează indexul de căutare pentru a reflecta schimbarea recentă, linkurile către profil și imagini vor fi în continuare disponibile. Linkurile către conținutul șters vor returna o eroare de pagină nevalidă.

nu doriți ca fotografiile mele să apară atunci când numele meu este Googled

aveți două opțiuni, setați profilul la privat sau ștergeți fotografia/profilul

profil privat

dacă setați profilul la privat, adresa URL a profilului dvs., numele din profil și fotografia principală afișată vor fi considerate în continuare publice și pot duce în continuare la apariția fotografiei în căutarea Google. Puteți actualiza fotografia la ceva care nu este de tine.

rezultatele căutării Google vor reflecta actualizarea odată ce Google își actualizează rezultatele căutării. Nu există un interval de timp pentru cât de des se întâmplă acest lucru.

ștergeți profilul și/sau fotografia(fotografiile)

profilul sau fotografiile trebuie șterse din Myspace înainte ca o solicitare să poată fi trimisă la Google pentru a actualiza rezultatele căutării.

  1. cum să ștergeți un profil
  2. cum să ștergeți o fotografie

dacă nu v-ați conectat la profilul dvs. de mult timp și aveți nevoie de ajutor pentru accesarea sau ștergerea Contului dvs., completați acest formular.

profil/fotografii deja șterse

dacă profilul și fotografiile au fost deja șterse, dar apar în continuare fără o pagină de eroare, urmați instrucțiunile de mai jos.

Image CDN Link ‘ s
pentru a vă ajuta cu solicitarea Dvs., vom solicita linkurile CDN pentru imaginile de care aveți nevoie pentru a fi eliminate. Mai jos sunt pașii pentru a obține link-uri.

Pasul 1
accesați rezultatele căutării Google

mceclip0.png

Pasul 2
Faceți clic pe imaginea care apare încă pe Myspace. Selectați pictograma Partajare și apăsați clic pentru a copia linkul.

mceclip2.png

Pasul 3
lipiți noul link copiat în bara de adrese web. Apăsând enter, va apărea linkul Google, inclusiv linkul CDN Myspace de care avem nevoie. Puteți copia întregul link sau doar linkul specific Myspace, evidențiat mai jos. De la https: / / la jpg.

mceclip3.png

Pasul 4
după ce ați adunat toate URL-urile de imagine pe care doriți să le eliminați, puteți trimite o solicitare către Google folosind formularul de trimitere.

notă
poate fi necesar să trimiteți mai multe solicitări către Google pentru a elimina fotografiile. Nu au un interval de timp în care își vor actualiza rezultatele căutării.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.