o mulțime de oameni sunt frustrat la a nu fi capabil de a șterge album de backup auto din galerie de telefoane Samsung galaxy și tablete Samsung. În acest articol vom obține câteva modalități de a remedia această problemă și de a șterge backup-ul automat al Google plus și Picasa pentru a elimina fotografiile din galerie.

soluția 1

accesați Setări- >aplicații și comutați la toate aplicațiile și apoi accesați Galerie. Acum ștergeți și ștergeți datele pentru galerie. Aceasta va elimina backup-ul automat din galerie. În caz de confuzie, consultați articolul nostru despre cum să ștergeți memoria cache și datele pentru toate sau unele aplicații din Android.

13

Soluția 2

Profilul Google+ are de a face ceva cu funcția de backup automat aici. Dezactivați funcția de Backup automat din Google + pentru fotografii. De asemenea, puteți dezactiva și șterge Google+ sau pur și simplu opriți backup-ul de sincronizare a datelor și vedeți dacă funcționează.

soluția 3

de cele mai multe ori vedeți fotografii din backup automat în galeria dvs. Puteți șterge cu ușurință backup automat și aceste fotografii vor înceta să vină în galerie. Accesați setările Google din setările telefonului, apoi accesați setarea de sincronizare și debifați opțiunile menționate. De asemenea, debifați sincronizarea de la Picasa. Apoi ștergeți datele pentru aplicația Galerie urmând metoda din soluția numărul unu.

account-3

soluție 4

apăsați pe galerie și apoi apăsați butonul Meniu și apoi apăsați conținut pentru a afișa. Debifați conținutul în Picasa. Aceasta va dezactiva backup-ul automat în tableta sau telefonul Samsung. Acum ar trebui să accesați Computerul și să eliminați fotografiile din Contul Google+.

soluția 5

Conectați-vă contul Google+ de pe computer. Du-te la fotografii veți vedea albume. Faceți clic pe săgeata din partea dreaptă extremă. Selectați fotografiile și faceți clic pe Mutare la bin opțiune. Toate fotografiile vor fi șterse și nu va exista nici un dosar de backup automat în dispozitiv Android prea.

acum ștergeți toate datele pentru aplicația Galerie așa cum v-am spus în primul pas în timpul începerii articolului, accesând Setări-> Aplicații – > trecerea la galerie și ștergerea datelor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.