många människor är frustrerade över att inte kunna ta bort auto backup album från galleriet från Samsung galaxy telefoner och Samsung tabletter. I den här artikeln får vi några sätt att åtgärda problemet och ta bort automatisk säkerhetskopiering av Google plus och Picasa för att ta bort foton från galleriet.

lösning 1

gå till Inställningar->appar och byt till alla appar och gå sedan till Galleri. Rensa och ta bort data för galleriet. Detta tar bort automatisk säkerhetskopiering från galleriet. Vid eventuell förvirring, kolla vår artikel om hur du tar bort cache och data för alla eller vissa appar i Android.

13

lösning 2

Google+-profilen måste göra något med funktionen för automatisk säkerhetskopiering här. Stäng av funktionen för automatisk säkerhetskopiering i Google + för foton. Du kan också inaktivera och ta bort Google+ eller bara stänga av synkroniseringsdatabackup och se om det fungerar.

lösning 3

de flesta gånger ser du bilder från automatisk säkerhetskopiering i ditt galleri. Du kan enkelt ta bort automatisk säkerhetskopiering och dessa bilder kommer att sluta komma i galleriet. Gå till Google-inställningar i dina telefoninställningar och gå sedan till synkroniseringsinställning och avmarkera nämnda alternativ. Avmarkera också synkronisering från Picasa. Ta sedan bort data för Galleri-appen genom att följa metoden i lösning Nummer ett.

account-3

lösning 4

tryck på galleri och tryck sedan på menyknappen och tryck sedan på innehåll för att visa. Avmarkera innehåll i Picasa. Detta inaktiverar automatisk säkerhetskopiering i din Samsung-surfplatta eller telefon. Nu ska du gå till din dator och ta bort bilderna från ditt Google+ konto.

lösning 5

logga in på ditt Google+ konto från din dator. Gå till foton du kommer att se album. Klicka på pilen längst till höger. Välj dina foton och klicka på Flytta till bin alternativ. Alla foton kommer att raderas och det kommer inte att finnas någon automatisk säkerhetskopieringsmapp i Android-enheten också.

Rensa nu Alla data för Galleri-appen som jag sa till dig i det första steget under artikelns början, genom att gå till Inställningar-> appar-> växla till Galleri och rensa data.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.