Data: 26-Feb-2019 redaktör: AppsToTalk
förhandsvisning

BlackBerry Messenger släpptes 2005 och är nu en populär meddelandeklient tillgänglig för användning på smartphones med olika operativsystem. Att vara en av de ledande verktyg för online-kommunikation, är programmet för närvarande ökar i popularitet på grund av sin stora design och massor av underhållande funktioner. De flesta användare drar nytta av att använda applikationen, ringa otaliga samtal tillsammans med att skicka ett obegränsat antal meddelanden till alla sina BBM-kontakter. Vissa användare kan dock fortfarande behöva stänga BBM-konton av personliga skäl. I den här artikeln får du all information om att inaktivera din BBM-profil för både iPhone-och Android-användare.

det viktigaste någon användare bör veta är att ta bort programmet från din smartphone kommer inte att ta bort din BlackBerry Messenger-konto. Med andra ord kommer all din profilinformation och chatthistorik att finnas kvar på programmets servrar. På det här sättet, om du bestämmer dig för att börja använda appen genom att ange dina tidigare referenser eller installera programmet på din enhet igen, kommer alla dina data att återställas.

det är därför, om du är säker på att du inte kommer att använda verktyget i framtiden, måste du stänga ditt konto. Om du bestämmer dig för att ta bort det behöver du inte installera några appar från tredje part eller kontakta BBM support team. Avaktiveringsfunktionen är redan tillgänglig i din messenger.

Hur tar du bort ditt BlackBerry Messenger-konto på Android?

det finns inget lättare! Följ bara den här steg-för-steg-guiden om hur du inaktiverar BBM på din Android-enhet.

  1. öppna din BlackBerry Messenger och välj Konto.

  2. svep ner den öppnade menyn och tryck på Ta bort BBM ID.

  3. ange ditt lösenord och välj Radera knapp.

det är allt! Nu har all information om din profil tagits bort.

Hur tar du bort ditt BlackBerry Messenger-konto på iPhone?

att ta bort ditt BlackBerry ID på din iPhone är också snabbt och enkelt.

  1. öppna din app och välj Mer – Allmänt.

  2. tryck på Ta bort konto längst ner på skärmen.

  3. ange ditt telefonnummer och tryck på Fortsätt för att radera ditt ID. Du kan också använda din e-post som en alternativ metod för att ta bort din profil.

när BlackBerry ID-profilen har tagits bort kommer följande data att gå vilse utan möjlighet att återställa:

  • BBM-kontakter
  • säkerhetskopieringsdata
  • e-postkonton associerade med applikationen
  • konversationshistorik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.